Partnere

Bergen Kommune

Bergen Kommune ved Idrettservice, bidrar med økonomiske støtte for bla. å øke kvaliteten på våre aktiviteter.

Eikedalen Skisenter

Eikedalen skisenter legger tilrette for et veldig godt samarbeid med Ulriken Skiskole, og er en av hoved bidragsyterene til at vi kan levere Ulriken Skiskole som vi gjør.

Tidsbanken

Tidsbanken har satt opp databaser og booking tjenester som gjør det mulig for oss og på en enkel måte å administrere alle påmeldte elever og instruktører.

GO Publish AS

GO Publish har levert nettsider og designtjenester. 

Mjølfjell Fjellstove

Mjølfjell Fjellstove tar i mot Ulriken Skiskole sammen med Landås Skole gjennom 7 helger vinteren 2015, med tilsammen 500 deltakere. Elever og foreldre fra Landås skole reiser for tolvte året på rad på skoletur til Mjølfjell. 

Mjølfjell Fjellstove ligger idyllisk plasser i fjellheimen mellom Hardangerfjorden og Sognefjorden. På Mjølfjell har man tilgang til naturen uansett vær- og vindforhold, hvor det på vinteren er et eldorado for skiaktivitet. Mjølfjell Fjellstove tilrettelegger på en sollid måte for at Ulriken Skiskole skal kunne gjennomføre sine turer til Mjølfjell på en effektiv, fornøyelig og tilfredstillende måte. 

Skifremme Bergen 

Skifremme ble stiftet i 1945 som en forening som skulle fremme skiidrett blant bergensere flest. Skifremme representerer Den Norske Skiskole i Bergen og utdanner skiinstruktører på alle nivåer. Skifremme operer også skiskoler i Eikedalen og Furedalen.

Ulriken Skiskole har innledet et samarbeid med Skifremme. Samarbeidet omhandler i første omgang utdanning av instruktører hos Ulriken Skiskole samt bruk av kompetanse fra begge organisasjoner med formål å heve skiinteressen i Bergen.
 

Utstyr

Ulriken skiskole har avtaler med flere ustyrsleverandører av frilufts- og skiutstyr. Dette er avtaler alle som er engasjert i Ulriken Skiskole kan benytte seg av(instruktører, bakkemannskap, trinn ansvarlige for Mjølfjell mfl).