Om Ulriken skiskole

I Bergensområdet har man i dag få alternativer til skiopplæring for barn. Enten kan man benytte seg av sporadiske kurs i på et vintersport sted,  eller man melde seg inn et skilag og begynne å trene aktivt. Ulriken skiskole skal være et alternativ mellom disse ytterpunktene, hvor konkurranse ikke er målet med aktiviteten.

Ulriken skiskole ønsker å bidra til at barn og unge i Bergensområde kan få oppleve skiglede på deres egne premisser. Våre instruktører skal formidle god ski teknikk på en leken måte. Elever hos Ulriken skiskolen skal oppleve utvikling av sine  skiferdigheter og mestring av nye utfordringer. 

Vår opplæring skal være strukturert, profesjonell og morsom. Vi bruker hele løypen, også stier, kuleløyper, hopp, skog, porter og løssnø. Sikkerhet er alltid i fokus, og ingen barn skal føle seg presset til utfordringer de ikke kan mestre.

Ulriken skiskole arrangerer Skiskole i Eikedalen og turer til Mjølfjell for Landås skole. Ulriken skiskole er et prosjekt i regi av Ulriken Aktiv Fritid. Ulriken Aktiv Fritid er en forening startet for å fremme aktiviteter i Bergensområdet, aktiviteter ved siden av, og i tillegg til den organiserte idrettsakstiviteten. Ulriken Aktiv Fritid har ikke-ervervsmessige formål og drives på bakgrun av idealisme. 

Organisasjonsnummer:

997 904 915

Navn/foretaksnavn:

ULRIKEN AKTIV FRITID

Organisasjonsform:

Forening / lag / innretning

Forretningsadresse:

Lægdesvingen 48
5096 BERGEN